Juli Pizzeria

Design af
Logo af
Studio Gal

Juli Pizzeria er et nyopstartet pizzeria på Nørrebrogade. Deres visuelle identitet har et organisk udtryk, som passer perfekt til et håndmalet skilt. Den orange farve fanger blikket af enhver forbipasserende.

No items found.
Jakob Ravn
Medejer, Juli Pizzeria

"Da vi tog kontakt til Seán fra Skiltemaling.dk, skulle vi åbne vores pizzeria et par uger efter. Det hele gik pludselig hurtigt og vi stod uden skilt eller noget visuelt. Vi har tidligere stødt på Seáns arbejde og syntes det har et meget personligt og unikt udtryk. Vi har et ret organisk logo som passer perfekt til det håndmalede look, så det var et godt match mellem Seán og os. Sean pressede os ind i kalenderen og fik hurtigt malet på både vores frontvinduer, døren og på væggen over butikken. Seán håndterede processen professionelt og meget effektivt. Udover det var han god til at komme med kreativ feedback og gode forslag til hvordan opgaven kunne udføres. Vi glæder os til at Seán kommer og laver noget for os igen. En kæmpe anbefaling herfra."

kontakt

Er du på udkig efter en traditionel skiltemaler?

Lad os tage en snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig. Send mig en mail og så vender jeg tilbage hurtigst muligt. Beskriv venligst følgende information om projektet i din mail.

-> Placering
-> Størrelse
-> Deadline
Kontakt
Skiltemaling der maler bogstaver på et vindue