HAY House

Design af
Logo af
Nathalie du Pasquier

HAY House havde ønsket om at få håndmalet det wayfinding, de havde fået designet af Nathalie du Pasquier. Målet var at gengive Nathalie's design så præcist som muligt, både i stil, tekstur og farver.

No items found.
Susanne Furbo
Head of Interior Design, HAY

"Første opgave Seán løste for os, var et stort udendørs skilt der var en ren og afgrænset 2 farvet grafik der skulle gøre opmærksom på at vores flagshipstore Hay House på strøget i København var åben under en renovering. Næste opgave var en mere kompleks opgave i samme hus efter renoveringen, hvor Seán skulle overføre et flerfarvet og håndtegnet grafisk artwork fra den franske kunstner Nathalie du Pasquier til vægge og elevatordøre og glaspartier. Her var det vigtigt at udførelsen kom så tæt på Nathalies arbejde som muligt, hvilket lykkedes utroligt godt. Jeg har været meget glad for at arbejde med Seán der er et professionelt, ansvarligt og et meget behageligt menneske at arbejde sammen med."

kontakt

Er du på udkig efter en traditionel skiltemaler?

Lad os tage en snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig. Send mig en mail og så vender jeg tilbage hurtigst muligt. Beskriv venligst følgende information om projektet i din mail.

-> Placering
-> Størrelse
-> Deadline
Kontakt
Skiltemaling der maler bogstaver på et vindue